Ander nieuws

De decembermaand

December is weer de tijd om één van de talloze kerstmarkten te bezoeken. Vanaf half november worden vele stadscentra omgetoverd tot een sprookjesachtige omgeving. Duizenden Nederlanders reizen af naar België, Duitsland of Frankrijk om zich te vergapen aan al het lekkers en moois. Ook in ons eigen land zijn er een aantal drukbezochte kerstmarkten. Eén van de bekendste is de kerstmarkt in Valkenburg. Naast de bovengrondse kerstmarkt kan je daar ook een tweetal ondergrondse markten bezoeken in de grotten. In Valkenburg is er ook de mogelijkheid om in de Decembermaand diverse culinaire wandeltochten te maken. De routes brengen je door het centrum, langs de kerstmarkten en een aantal leuke restaurants. De tocht komt ook langs de mooie natuur en de heuvels die Valkenburg rijk is. Dit jaar zal het doorgaan van de kerstmarkten en andere evenementen tot het laatst onzeker blijven door de voortdurende pandemie. Maar mocht het niet of in beperkte vorm door kunnen gaan, volgend jaar is er weer een Decembermaand.

Kerstmarkten nog steeds in trek

Waarom zijn de kerstmarkten nog altijd zo populair? De kerstmarkten vinden ieder jaar in dezelfde steden plaats, met vaak dezelfde kraampjes en toch zoveel bezoekers. Veel mensen zien het als traditie om gezellig met partner, gezin of familie en vrienden van de gezellige sfeer te genieten. Verder is het voor velen na een jaar hard werken een mooi moment van ontspanning. Op de kerstmarkt met een glaasje glühwein of chocomel genieten van de omgeving en al het heerlijke eten wat er te koop is geeft veel mensen een warm gevoel. De gezellige, warme sfeer en de prachtige sfeervolle versieringen zijn en blijven een grote aantrekkingskracht van de kerstmarkten. En dat de gewenste sneeuw vaak valt in de vorm van regen mag de pret niet drukken.

Dure Decembermaand

December is ook een dure maand. Cadeaus, lekker eten, uitjes het zijn meer uitgaven dan in een andere maand. Ook voor ondernemers kan December duur uitvallen. Extra inkopen, investeringen voor de kerstetalage of andere kosten kunnen voor geldproblemen zorgen. Voor ondernemers zijn er snelle en eenvoudige opties om geld te lenen. Op Bridgefund.nl staan alle mogelijkheden overzichtelijk vermeld. Vaak is het bij banken een lastige en tijdrovende klus om geld te kunnen lenen. Bij Bridgefund.nl gaat dit allemaal een stuk sneller. Op de site zal je het gemak ervaren van zakelijk lenen zonder gedoe. Gefinancierd door ondernemers die hun vermogen beleggen. Oftewel ook in dure tijden kan je daar als ondernemer terecht.