Gadgets

Fun op een funtube

We zitten in een gekke periode waarin duidelijk aan het worden is dat de 1.5 meter afstand een langer traject gaat worden dan ons lief is. Op sociaal vlak gaan er dus veel evenementen niet plaats kunnen vinden, en ook de gebruikelijke uitjes worden anders dan een paar maanden terug. Die gepaste afstand houden is op sommige plekken nog wel goed te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan watersport. Op het water 1.5 meter afstand houden is goed te doen, mits je niet teveel mensen op 1 boot neerzet natuurlijk.

 

Watersport

Het paasweekend staat voor de deur en de vooruitzichten zijn goed qua weer. Heerlijke temperaturen met een zonnetje erbij maakt dat veel mensen weer het water op willen. Lekker rondje varen met je boot en genieten van het mooie weer, of actief bezig zijn en gaan watersporten. Het kan allemaal mits je de 1.5 meter afstand houdt op dit moment. 

Bij watersporten denk je al snel aan waterski's, (wind) surfen of wakeboarden. Maar heb je ook wel eens gedacht aan een funtube achter je boot? Je blaast de tube op, bevestigt deze achter je boot met een stevig touw speciaal voor de funtube en je hebt gegarandeerd plezier op het water. Het mooie hieraan is dat het leuk is en voor iedere leeftijd. Of je nu 5 jaar oud bent of 50 jaar oud bent, die lach op je gezicht wanneer je over het water heen getrokken wordt, is voor iedereen te gek om mee te maken. Scheuren over de golven, hard door de bocht en zorgen dat je er niet vanaf valt natuurlijk.

 

Type funtube

De naam zegt het al, funtube. Ook het ontwerp van de tubes is daarin meegenomen. Je hebt ze namelijk in allerlei soorten, maten en kleuren. Of je er een wilt in de vorm van een banaan, een met vleugels of misschien wel alsof je gewoon relaxt op een bank zit: je hebt ze allemaal. Het is belangrijk bij het gebruik ervan dat de veiligheid van de berijder voorop staat. Daarom hebben ze allemaal stevige handvaten en is het zit- of liggedeelte bedekt met een dikkere laag die prettig aanvoelt. Je hebt 1 persoons tubes, maar ook voor meerdere personen tegelijk. Houd, zoals eerder gemeld, in deze periode wel rekening met de 1.5 meter regel, dus 1 persoon tegelijkertijd in deze tijd.

De funtubes zijn ideaal te hangen achter rubberboten, die door hun wendbaarheid en snelheid net even dat extra beetje plezier bezorgen. Kijk voor een uitgebreidt aanbod van funtubes eens op Rubberbotenonline.nl. 

Have FUN!