Home

Welkom bij alsofjeerbent.nl

Welkom op mijn website, alsofjeerbent.nl. Mijn naam is Marianne Peereboom de oprichtster van deze website. Het doel van mijn website is om de lezer te informeren, te inspireren en te amuseren. Tegenwoordig zijn alle antwoorden op[ verschillende vragen allemaal op het internet te vinden. Wanneer je bijvoorbeeld wilt weten hoe lang het rijden is naar Rome, zul je gelijk het antwoord te zien krijgen. Nu zal je vast een raar beeld krijgen en heb je geen flauw idee waarover ik nu aan het praten ben. Dit leg ik je graag uit!

Meer dan een simpele boodschap

Op alsofjeerbent.nl houd ik ervan om de lezer meer te geven dan alleen een boodschap. in plaats van dat je alleen het antwoord te zien krijgt op een vraag, geef ik  jou als lezer graag een verhaal mee. Zo ga ik dieper in op een bepaalde situatie en geef ik je graag iets mee. Dit zorgt voor een hechte, vertrouwde band met de lezers, waardoor we gezamenlijk vele mooie dingen bereiken. Zo werken we veel sam,en met anderen en is alsofjeerbent.nl meer een soort community aan het worden!

Duurzaam denken voor een betere wereld

Nu zul je als lezer graag willen weten wat we bedoelen met alsofjeerbent.nl, het blog en meer. Eigenlijk is dit erg simpel te achterhalen en ligt de achterliggende gedachte redelijk voor de hand. Zo sta ik volledig achter een duurzame samenleving, om vervolgens een betere wereld te kunnen realiseren. Op  het blog zullen er dus ook regelmatig artikelen te lezen zijn die te maken hebben met duurzaamheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan duurzaam ondernemen, een andere leefomgeving, of juist een blog over de fiets! Dit alles om een boodschap mee te geven dat we moeten denken aan onze wereld!

Over de website

Ik heb het net al even kort laten vallen, het verhaal achter onze website. De website is in eerste instantie opgericht om een verhaal te vertellen, wat uiteindelijk heeft geleid tot een hechte community. Bepaalde tips delen we met elkaar, om het voor iedereen een stuk gemakkelijker te maken. Voor de rest werken we graag samen met mensen die een interessant verhaal willen vertellen op het blog. Dit kan over een ervaring in de natuur zxijn, over een duurzame onderneming of een ander relevant onderwerp. Als je maar op de goede weg blijft! Via de contactpagina kun je contact met mij opnemen, om vervolgens een artikel te kunnen schrijven voor de website!