Ander nieuws,  Fashion,  Financieel,  Gadgets,  Wonen

Je interieur omtoveren met behulp van Black Friday deals

Het is al bijna weer zover: Black Friday komt er aan! Op deze dag stunten grote en kleine bedrijven met enorme kortingen. Het is dus de uitgelezen kans om een aantal aankopen te doen. In dit blog geven we je wat tips, deze keer gefocust op het interieur. Nu de meeste mensen veel meer thuis zijn dan normaal, kan de inrichting van je huis wellicht wel wat upgrades gebruiken.

Verantwoord thuiswerken

Voor velen is thuiswerken voorlopig nog de norm. Of je dit nu leuk vindt of niet, je kunt de situatie verbeteren door jezelf te verwennen met nieuwe spullen. Het is bijvoorbeeld belangrijk om een ergonomische werkplek te creëren, en niet iedereen heeft het geluk dat zijn baas dit regelt. Gelukkig heeft ook Ikea Black Friday en fonQ Black Friday deals. Je kunt daar terecht voor een nieuw bureau, een goede werkstoel of een bureaulamp. De donkere dagen komen er immers alweer aan. Meubels kunnen behoorlijk prijzig zijn, dus wellicht is het slim om dit soort aankopen tijdens Black Friday te doen.

Slimme gadgets

Niet iedereen is al overtuigd van het nut van zogeheten slimme apparaten, maar ze kunnen best handig zijn. Denk bijvoorbeeld aan slimme speakers met wifi, gordijnen met spraakbesturing of de misschien wel bekende Google Home. Handig voor als je druk aan het werk bent, of juist wanneer je liever niet uit je luie stoel wil opstaan. Deze accessoires zijn misschien niet écht nodig voor iedereen, maar ze maken het leven wel net iets makkelijker. Waarom zou je jezelf dat niet gunnen? Normaal gesproken zijn deze gadgets niet goedkoop, dus het is een goed idee om zo’n aankoop tijdens Black Friday Nederland te doen.

Leuke woonaccessoires

Naast dat je voor goed meubilair moet zorgen, is het natuurlijk ook van belang om in een sfeervolle omgeving te wonen. Wist je bijvoorbeeld dat alleen al de kleur van je muren veel invloed kan hebben op je stemming? De ruimte om ons heen heeft meer invloed op onze fysieke en mentale gesteldheid dan we denken. Zo zorgt een rommelig huis vaak voor stress. Je kunt hier eenvoudig wat aan doen door opbergdozen aan te schaffen. Ook is het belangrijk om voldoende licht in huis te hebben. Om het gezelliger te maken kun je kiezen voor lichtsnoeren of een heleboel kaarsjes, in plaats van alleen maar grote hanglampen op te hangen. Daarnaast kun je de sfeer ook nog verbeteren door een aantal kussens in leuke kleuren op je bank te plaatsen, als je dat nog niet gedaan hebt.

De officiële datum van Black Friday is 27 november, al starten sommige bedrijven eerder. Houd dit dus goed in de gaten! Bij deze alvast veel shop- en woonplezier.