Ander nieuws

Een kerstpakket van Makro Kerstpakketten is altijd bijzonder

Nog iets meer dan twee maanden en het is alweer kerst. Heb jij de kerstpakketten voor dit jaar al geregeld? Nog niet? Dan wordt dat nu wel een keer tijd hoor! Het scheelt wel dat je er de deur niet meer voor uit hoeft, je kunt de kerstpakketten tegenwoordig gewoon online bestellen. Dat is wel zo gemakkelijk. Kies je bijvoorbeeld voor een kerstpakket van Makro Kerstpakketten voor je medewerkers? Dan kun je het net zo duur maken als je zelf wilt. Een kerstpakket van Makro Kerstpakketten is altijd een goed idee. Je weet dat de inhoud van een kerstpakket van Makro Kerstpakketten altijd piekfijn in orde is. Sterker nog, je kunt online precies zien wat er in het kerstpakket van Makro Kerstpakketten zit. Het is dan een verrassing voor je medewerkers, maar jij weet precies waar je voor betaalt.

Een standaard kerstpakket van Makro Kerstpakketten is er eigenlijk niet

Als jij wilt gaan voor een traditioneel kerstpakket dan kan dat natuurlijk. Dat wordt dan zo'n gezellig pakket met ragout, ragoutbakjes, toastjes, soepstengels, soep en wijn. Daar is helemaal niks mis mee. Maar wat nu als je het wat meer bijzonder aan wilt pakken? Dan kun je heel goed bij Makro terecht. Ze hebben daar kerstpakketten in alle soorten en maten, met verschillende thema's en verschillende ingrediënten. Dus ga er maar even voor zitten, je kijkt je ogen uit!

Een kerstpakket is een blijk van waardering

Het geven van een kerstpakket is geen verplichting, maar wel traditie in Nederland. Door je medewerkers een kerstpakket te geven laat je ze nog een keer extra weten hoezeer je ze waardeert. Het hoeft echter geen enorm pakket te zijn. Het gaat erom dat je er even bij stilstaat, in een speech of een persoonlijke brief, dat het afgelopen jaar, mede dankzij jouw medewerkers, een succes is geworden. Ondanks alle restricties waarmee iedereen te maken heeft gehad. Het gaat om de waardering die je uitspreekt. Het kerstpakket an sich is dan bijzaak, maar wel een belangrijke bijzaak!

Maak geen onderscheid tussen verschillende mensen

Om de vrede te bewaren in de kersttijd en nog lang daarna, is het van belang dat je geen onderscheid maakt in de waarde van het kerstpakket. Jouw tweede man of vrouw werkt net zo hard als de schoonmakers en de heer of dame in de kantine. Zorg dat iedereen zich gewaardeerd voelt. Heb je een bonus te verdelen? Dan kun je daar wel een verschil in aanbrengen tussen de verschillende afdelingen.