Wonen

Laat jouw kids genieten van een lunch die makkelijk mee te nemen is

Het eten en drinken is gedurende de dag erg belangrijk. Om een gezond leven te kunnen leiden is het noodzakelijk om op de juiste momenten te kunnen eten en drinken. Alleen dan zal je zo fit mogelijk kunnen zijn. het is dan ook aan te raden om op bepaalde momenten te eten. Door je te houden aan de drie maaltijden per dag met soms een snack tussendoor kan je een zo gezond mogelijk leven gaan leiden. Ook voor jouw kinderen is het belangrijk om het goede voorbeeld te geven. Op deze manier vergroot je de kans dat jouw kids ook gezond gaan eten en drinken. Bij het drinken is het vooral belangrijk om op een dag genoeg water te blijven drinken. Dit zal ervoor zorgen dat het lichaam gehydrateerd zal blijven. 

 

Rietjesbekers 

Om kids te laten drinken moet er soms veel geoefend worden. Je zal dan ook merken dat het bij kinderen belangrijk is om het drinken in stapjes op te pakken. Als je jonge kinderen hebt zal je nog iets meer aandacht moeten besteden aan het drinken. Hierbij draait het in het begin vooral om de manier van het drinken. Je wil namelijk niet dat er gemorst gaat worden. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor de juiste soorten bekers. Hierdoor maak je het drinken ook een stuk leuker voor jouw kids. Het is bijvoorbeeld een optie om te gaan voor een drinkbeker met rietje. Dankzij het rietje vinden kids het extra leuk om te gaan drinken. Bovendien zijn deze bekers er in verschillende kleuren, waardoor jouw kind altijd een leuke drinkbeker gaat vinden. Hierdoor maak je drinken leuk voor jouw kids. 

 

Lunchpotjes 

Daarnaast is het eten belangrijk. Vooral de momenten dat er gegeten wordt zal je als ouder op moeten letten. Het is echter mogelijk dat een of beide ouders gedurende de dag aan het werk zijn. toch wil je natuurlijk dat jouw kids de juiste stoffen naar binnen krijgen met de voeding. Je kan het eten dan ook een stuk leuker maken door te kiezen voor een muesli beker. Met deze bekers kan je een ontbijt of eventueel een lunch van tevoren klaarmaken. Hierdoor is het mogelijk om de kids op een leuke manier uit hun beker te laten eten. Je kan uiteraard muesli met wat yoghurt in deze bekers doen. Daarnaast is het ook een optie om andere maaltijden in de beker te stoppen. Zo houd je het eten voor jouw kids leuk.