Ander nieuws

De beste ervaring in Amsterdam heb je op een boot

Wie graag de mooie grachten van het prachtige Amsterdam wil bewonderen en genieten van een verfrissend drankje moet wel een bootje varen amsterdam. Niet alleen kun je rustig achterover leunen en rond turen naar alle bezienswaardigheden, de ervaring op zichzelf is al erg leuk. Vanaf het water zie je de stad in een compleet ander licht dan vanaf de kade. Een boot is daarnaast een unieke locatie om iets te vieren, een evenement te organiseren of gewoon gezellig samen te beleven. Wie als uitje naar Amsterdam wil kan een boottocht echt niet missen. 

Je ziet veel meer vanaf een boot

Ben je voor een korte tijd in Amsterdam maar wil je wel graag alles gezien hebben? Of krijg je vrienden of familie uit het buitenland op bezoek en wil je ze graag alles van Nederland laten zien? Dan is een boottocht ideaal! Je kunt ervoor kiezen om een prive boot te huren, deze kun je zelf varen door de grachten heen of je kan hem door iemand laten varen, of je kunt er natuurlijk voor kiezen om te gaan voor een echte rondvaart. Het grootste voordeel van zo’n boot is dat je vrijwel alle sights in een dag gezien hebt, de boot kan namelijk overal gemakkelijk en snel tussendoor van oost tot west. Daarnaast houd je ook nog eens een hoop energie over omdat je niet de hele dag op je benen hoeft te staan om door de stad heen te ploeteren. 

Vanaf het water heb je ook nog een onbelemmerd uitzicht. Mocht je via alle wandelroutes de bezichtigingen willen zien, dan heb je bijna altijd last van alle mensen die overal voor staan. Het mooie van zo’n boottocht is dat je helemaal niemand voor je hebt staan of in de weg zit. Je kunt gemakkelijk prachtige foto’s maken. Niemand die voor je camera loopt en je hebt ruim de tijd om die mooie foto te maken. 

Ontdek nieuwe plekjes in de stad

Vaak is het toch dat je vanaf het water iets nieuws tegenkomt wat je op het land misschien nog nooit is opgevallen. Een leuk terrasje waar je gezellig kan gaan zitten? Of een leuke winkel? Met het weidse uitzicht vanaf het water valt een nieuw plekje snel op. Als je weer op het droge land staat kun je al die leuke plekjes die je al gespot hebt eens gaan verkennen. Zo maak je je uitje nog een stukje leuker.