Financieel

Dit zijn 4 tips voor wanneer je op zoek bent naar een leuk en praktisch relatiegeschenk cadeau!

Als ondernemer is het maken van een relatiegeschenk een goede manier om waardering te tonen aan je klanten, medewerkers of zakelijke partners. Het is slim om een cadeau te kiezen dat zowel leuk als praktisch is, zodat het ook daadwerkelijk gebruikt zal worden. Maar wat voor soort geschenk kan jouw bedrijf nou echt goed representatief doen dat ook nog eens gebruikt zal gaan worden door de ontvangers? In dit artikel delen we vier tips voor relatiegeschenken die zeker in de smaak zullen vallen. 

Draadloze opladers met logo

Tegenwoordig is het hebben van een draadloze oplader een handig en onmisbaar accessoire geworden voor iedereen die een mobiele telefoon heeft. Het is een cadeau dat erg praktisch is en zeker gebruikt zal gaan worden. Een draadloze opladers met logo is een leuk geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden door de ontvanger. Door het logo van het bedrijf toe te voegen aan de oplader zorg je ervoor dat jouw bedrijf altijd in het oog blijft van de ontvanger. Dit is een goede manier om naamsbekendheid te vergroten en een blijvende indruk achter te laten bij klanten of partners.

Adapters met logo

Een andere praktische en handige relatiegeschenk optie zijn adapters met logo. Of het nu gaat om een USB-adapter, reisadapter of een autolader, adapters zijn altijd handig om bij de hand te hebben. Plaats je logo op de adapter zodat jouw bedrijf de aandacht krijgt van iedereen die er langs kijkt. Dit cadeau is een subtiele maar effectieve manier om jouw bedrijf te promoten en de loyaliteit van klanten te versterken.

Bedrukte mokken

Wie drinkt er nou geen kopje koffie wanneer je 's ochtends wakker wordt? Daarom is het geven van een leuke bedrukte mok een goed geschenk idee. Of het nu gaat om koffie-, thee- of thermos mokken, bedrukte mokken zijn praktisch en kunnen dagelijks gebruikt worden. Door het logo van het bedrijf toe te voegen, maak je het cadeau extra speciaal en uniek. Dit is een leuke manier om een blijvende indruk achter te laten bij de ontvanger en tegelijkertijd jouw merk te promoten.

Notitieboekjes met pen

Als we het over praktische cadeau ideeën hebben mogen pennen en notitieboekjes daar natuurlijk niet bij ontbreken. Notitieboekjes met pen zijn al jarenlang een populair relatiegeschenk. Of het nu gaat om een klein pocketformaat notitieboekje of een luxe variant, notitieboekjes zijn altijd handig om bij de hand te hebben. Plaats ook hier je bedrijfslogo op om ervoor te zorgen dat jouw merk regelmatig onder de aandacht komt bij de ontvanger. Dit is een effectieve manier om jouw bedrijf te promoten en tegelijkertijd de ontvanger te voorzien van een handig en bruikbaar cadeau.