Fashion

Dsquared2 heeft verschillende soorten kleding voor hem

Het merk Dsquared2 is sinds het ontstaan van het merk erg hard blijven groeien. Hierdoor is het voor het merk goed mogelijk om continu uit te blijven breiden. Er zijn dan ook al veel soorten kleding dat voor de heren beschikbaar is bij het merk Dsquared2. Het merk is opgericht in Canada door twee broers en is sindsdien erg populair geworden. Op veel vlakken komt de oorsprong van Canada nog terug in de kleding van het merk. De broers zijn dan ook trots op het feit dat zij als Canadese tweeling een merk zo groot hebben kunnen maken. Ondertussen is de kleding voor heren en dames beschikbaar. In ons eigen land heeft het merk twee winkels waar alle collecties van Dsquared2 gekocht kunnen worden. De stijlvolle kleding zorgt ervoor dat het merk alsmaar kan blijven uitbreiden. Steeds meer mensen lopen dan ook rond in de kleding van Dsquared2. 

 

Tops 

Door de brede collectie is er voor de heren genoeg keus binnen het assortiment van Dsquared2. Een Dsquared shirt is er bijvoorbeeld in veel verschillende soorten en maten. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om een passend shirt van dit merk te vinden. Doordat het merk een duidelijke stijl heeft zal je snel merken of het merk ook in jouw kledingkast zal passen. De shirts zijn er in effen kleuren, waardoor het shirt makkelijk gecombineerd kan worden met andere soorten kledingstukken. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor shirts met het logo van het merk duidelijk op de borst afgebeeld. Tevens zijn er verschillende stijlvolle truien en hoodies van het merk. Hierdoor kan je ook in de koudere maanden kleding van Dsquared2 aantrekken. Dsquared2 heeft shirts en truien in diverse soorten pasvormen. 

 

Bottoms 

Naast shirts en truien heeft het merk ook verschillende soorten broeken en meer dan dat. Hierbij is het bijvoorbeeld een optie om te kiezen voor de stijlvolle spijkerbroeken van het merk. Door de stijl van deze spijkerbroeken kan je deze goed combineren met de shirts van het merk Dsquared2. Naast de spijkerbroeken zijn er nog meer mogelijkheden waarmee het merk is gekomen in het aassortiment. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een Dsquared zwembroek. De zwembroeken van het merk sluiten qua stijl goed aan bij waar het merk voor staat. De zwembroeken zien er dan ook stijlvol uit. De naam van het merk is om een prachtige manier zichtbaar bij de zwembroek, waardoor het hele design van de zwembroeken van Dsquared2 op de juiste wijze samenkomen.