Auto

Een Mercedes Vito kopen? Bij Wensink natuurlijk!

Als je gaat kijken bij alle mooie, nieuwe bedrijfswagens, kom je ongetwijfeld ook de Mercedes Vito tegen. De Mercedes Vito is de bedrijfswagen voor de ondernemer die veel op de weg zit en na een lange rit nog fysieke arbeid moet verrichten. Een Mercedes Vito kopen staat dan ook vaak bovenaan het lijstje van wensen van ondernemers. Een nieuwe Mercedes Vito kan nog wel eens boven je budget zijn, maar gelukkig zijn er ook prachtige occasions te koop. Op die manier komt het rijden in een Mercedes Vito een stuk dichterbij.

Een Mercedes Vito kopen, ga je voor nieuw of gebruikt?

Als je je zinnen hebt gezet op een Mercedes Vito, dan wil je ook dat er zo'n mooie bedrijfswagen voor je deur komt te staan. Door te kiezen voor een gebruikt exemplaar kies je voor kwaliteit maar ook voor gemak. Je hebt de Mercedes Vito occasion dan al snel voor je deur staan. Heb je speciale wensen met betrekking tot de inrichting? Vraag de medewerkers van Wensink dan om op zoek te gaan naar de Mercedes Vito die precies voldoet aan jouw wensen. Wil je een nieuwe Mercedes Vito kopen? Dan zul je iets langer moeten wachten voor deze geleverd wordt. Maar dan heb je ook wel iets om naar uit te kijken.

Hoe zit het met het onderhoud?

Het is bij iedere auto belangrijk dat deze goed wordt onderhouden. Je zult er met enige regelmaat mee terug moeten naar de werkplaats. Een kleine beurt, een grote beurt, onderhoud en vervanging van de banden, noem maar op. Dat is voor een Mercedes Vito niet anders. Het grote verschil is natuurlijk dat je dan als ondernemer een dag zonder bedrijfswagen kunt komen te zitten. Bij Wensink kun je gebruikmaken van een leenauto óf ervoor kiezen om er een administratie dagje van te maken. Onderhoud is en blijft belangrijk, door je auto goed te onderhouden heb je er veel langer plezier van.

Wil je meer informatie over de aanschaf van een Mercedes Vito?

Dan is het nu tijd om contact op te nemen met de mensen van Wensink. Zij staan via de mail en telefonisch voor je klaar. Ook op de website kun je heel veel informatie vinden over de verschillende modellen en opties. Voor je naar de showroom gaat voor meer informatie of het maken van een proefrit, is het verstandig om even contact op te nemen. Bij Wensink houden we ons ook aan de geldende corona maatregelen.