Wonen

De voordelen van muurstickers

Muurstickers in huis plakken zijn enorm in opkomst. Er zijn diverse muurstickers te verkrijgen die gemakkelijk een hele verandering in de kamer teweeg kunnen brengen. Het is leuke decoratie, maar zonder het gedoe en het prijskaartje van een schilder  inhuren om iets op de muur te schilderen. Waarom is zijn muurstickers nu zo populair? Hieronder zie je een aantal redenen om zelf diverse muurstickers te bestellen!

Origineel en een makkelijke verandering

Muurstickers zijn zelf te ontwerpen en aan te passen. Hierdoor maak je de sticker persoonlijk en origineel! Je kan bijvoorbeeld de naam van je kind of baby op de muur plakken, super leuk! Daarnaast kan je er ook voor kiezen bepaalde afbeeldingen af te laten drukken, of misschien wil je wel een inspirende spreuk op de muur. Een muursticker geeft de kamer direct een hele andere uitstraling. Het is ook erg gemakkelijk om de stickers te veranderen. Ze brengen geen schade aan de muur aan. Je haalt ze er gemakkelijk af en kan weer andere designs op de muren plakken. Soms ben je toe aan wat afwisseling, en een muursticker is een leuke en gemakkelijke manier voor wat nieuwigheid. Denk hierbij ook aan kinderkamers. De kinderen groeien snel op en wisselen vaak van smaak. Muren verven en interieur veranderen is een heel gedoe, dus zo ga je mee met de smaak van je kind, zonder dat het je een fortuin kost. Kies bijvoorbeeld voor de favoriete prinses van je dochter of leuke treintjes voor je zoon die nu in de treinenfase zit. Je hoeft je er geen zorgen om te maken of ze er snel op uitgekeken zijn, want dan verander je ze gewoon weer!

Gemakkelijk aan te brengen en goedkoop

Een muursticker is erg makkelijk zelf aan te brengen. Het is werkt hetzelfde als een normale sticker, even de achterkant eraf halen en hij kan zo op de muur. Wanneer je dit vergelijkt met een muur een nieuw kleurtje laten verven of bepaalde designs op de muur laten schilderen, scheelt dit een hoop tijd en geld! Daarnaast geeft het ook voldoening zelf creatief bezig te zijn en van je resultaat te genieten. Voor een paar euro kan je al stickers bestellen, en de mogelijkheden zijn eindeloos! Daarnaast kan het ook een uitkomst zijn voor huurhuizen. Het is niet altijd toegestaan om te verven of aanpassingen aan de ruimte te doen. Een muursticker is dan een gemakkelijke manier om een leuke verandering aan te brengen in je huis en is ook gemakkelijk weer te verwijderen, zonder dat dit schade achterlaat op de muur.

Muurstickers voor de babykamer

Muurstickers zijn naast kinderkamers, ook ideaal voor de babykamer! Er zijn geweldige muurstickers babykamer te verkrijgen. Deze kunnen ook gepersonaliseerd worden en zijn erg lief en kleurrijk. Ze fleuren de kamer helemaal op en zorgen voor een stimulerende, inspirerende kamer voor je baby. 

Het is dus geen verassing dat muurstickers zo populair zijn. Voor een klein bedrag tover je een saaie muur zo om in een inspirerende en stimulerende ruimte!