Ander nieuws

Nog even weg? Doen!

De herfst klopt nu echt aan onze deur na een warme, hete zomer. Maar de meesten van ons vinden dat niet zo erg want de herfst is natuurlijk een prachtig jaargetijde met zijn kleurige, vurige bossen en aangename temperaturen. Nu is het nog lekker buiten en als je geluk hebt, kun je, in een dikke jas weliswaar, nog even lekker op een terras zitten, genietend van de zon die zich zo af en toe nog even lekker laat gelden. Kortom: het is een goede periode om er nog even op uit te trekken, om nog even lekker op vakantie te gaan. Wil je met je trouwe viervoeter nog even naar het buitenland maar toch niet te ver weg? Dan is een vakantiehuis Eifel met hond misschien wel iets voor jou. De Eifel is natuurlijk een prachtige plek waar je eindeloos kan wandelen en waar je hond heerlijk kan rennen. Je hebt echt het gevoel dat je ver weg bent hoewel de Eifel makkelijk aan te rijden is. Kortom, je bent er echt even uit. Maar ook dichterbij zijn er mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Veluwe?

Veluwe: prachtig in de herfst

Op de Veluwe is momenteel een waar kleurenspektakel te zien. Het gebied, bekend om zijn uitgestrekte bossen, staat in vuur en vlam door de herfstkleuren. Het is nu echt genieten in die bossen waar je afwisselend kunt wandelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het prachtige landgoed Staverden met zijn beroemde witte kasteel? Of de daar vlakbij gelegen Leuvenumse bossen waar een kronkelend beekje nog eens extra bijdraagt aan een gevoel van romantiek. Een bijzonder wandel- en fietsgebied is Nationaal Park De Hoge Veluwe, waar je je naast wandelingen en fietstochten kunt laven aan de enorme kunstcollectie van het Kröller-Müller Museum en het jachthuis Sint Hubertus, een opvallend ontwerp van Berlage. Ben je meer een stadsmens dan kent de Veluwe mooie en gezellige winkelsteden als Arnhem en Apeldoorn.

Boek je huisje

Heb je er al zin in? Een huisje met jacuzzi Veluwe is zo geboekt. Rond de diverse dorpen van de Veluwe vindt je mooi gelegen huisjes met jacuzzi waarin het heerlijk toeven is. Wat is er nu heerlijker dan onder de bomen heerlijk in een jacuzzi met een wijntje bij te komen van al die prachtige dingen die je die dag op de Veluwe hebt gezien? Dus wil je nog even weg? Boek je huisje!