alles in 1
Ander nieuws

Alternatieven voor de alles in 1 diensten

Iedereen is tegenwoordig verslaafd aan technologie. Je ziet nooit meer iemand zonder zijn telefoon lopen, en een huishouden zonder tv is ook enorm zeldzaam. Iedereen heeft het liefst een alles in 1 pakket, waarbij je zowel internet, tv als bellen hebt. Dit is natuurlijk een super fijne dienst waar we met zijn allen graag gebruik van maken. Soms is het echter ook leuk, om een keer naar buiten te gaan en iets van de wereld te zien, of een activiteit te ondernemen die niet een mobieltje of tv nodig heeft. 

De natuur in

Het kan enorm rustgevend zijn om af en toe weer back to basic te gaan, en gewoon een dagje de natuur in te gaan. Bijvoorbeeld een wandeling in het bos of naar het strand. Buiten sporten is natuurlijk altijd goed, maar echt bewust de natuur in om er ook van te genieten is eigenlijk nog beter. Je kunt dit in je eentje doen, maar ook heel goed samen. Dat is misschien ook wel leuker. Dan heb je eindelijk een keer de tijd om goed met elkaar te praten. Je wordt ook niet door iemand onderbroken, en er zijn niet zoveel afleidingen als in huis. Het afwezig zijn van al deze afleidingen helpt ook mee om beter tot rust te kunnen komen. De frisse lucht is goed voor je lichaam, net als de lichte inspanning. Maar wandelen in de natuur helpt ook om je geest te ontspannen. Het ruisen van de bomen, het fluiten van de vogels, deze prachtige achtergrondmuziek maakt dat je rustig na kunt denken over dingen. Nadenken op zich is niet erg, maar door alle drukte in huis ervaren we het al snel als stress. In de natuur is dat minder, dan zijn we toch eerder geneigd om rustig te blijven. 

Dagje uit

Naast de natuur in te gaan, kun je natuurlijk ook een dagje uitgaan en iets doen. Dit kan gewoon in een drukke omgeving zijn vol met mensen. Het punt is echter dat je wel onder de mensen bent en niet alleen in je eigen wereld van de technologie. Je zou bijvoorbeeld naar een pretpark kunnen gaan, bijvoorbeeld de Efteling of Walibi. De dierentuin is ook een leuke bestemming waarbij je toch ook een natuurlijk element hebt. Vergeet hierbij ook vooral niet het Dolfinarium wanneer je de zeewereld verder wil verkennen. Een andere populaire activiteit, is lekker een dagje de stad in. Je kunt bijvoorbeeld gaan shoppen of ergens lekker op een terrasje gaan zitten. Dit kan zowel in een stad bij jou in de buurt, als in een andere grote stad. Dan wordt het ook meer een roadtrip.