Ander nieuws

Comfort én stijl bij Studio Anneloes

Als we kleding gaan kopen denken we vaak vooral na over hoe mooi we eruit zien als we die kleding dragen. Sluit het mooi aan op de taille, geeft het wel genoeg OF niet teveel decolleté (als je dat überhaupt wilt natuurlijk), maar een heel belangrijk element van nieuwe kleding kopen wordt vaak niet eens onthouden, omdat we van nature zo bezig zijn met hoe de rest van de wereld naar ons kijkt. Namelijk: voelen we ons wel comfortabel in de kleding die we dragen of willen gaan kopen? Gelukkig zijn er kledingmerken die hier rekening mee houden, voor als we het zelf vergeten. Een daarvan is Studio Anneloes.

Echte vrouwen met echte vormen

Studio Anneloes ontwerpt nog steeds al hun kleding zelf, in hun eigen studio. Bij elke stap van het ontwerpproces denken ze aan de vrouwen (en andere mensen) die hun kleding gaan dragen. Ze maken “echte kleding voor echte vrouwen met echte vormen”. Het merk probeert dus zo inclusief mogelijk te zijn voor alle lichaamstypes en alle kledingmaten, en wilt zelfs kledingmaten overstijgen, zodat een rok ook past als je benen wat korter zijn dan gemiddeld, of je heupen wat smaller, of breder, etc. Het zou niet uit moeten maken wat voor lichaam je hebt; je moet sowieso fijne en mooie kleding kunnen vinden waar jij je comfortabel in voelt. Voel je het thema al?

Travel Quality-stof

Nog een interessant detail over Studio Anneloes; ze gebruiken een unieke stof voor de meeste kledingstukken die ze maken. De stof staat officieel bekend als SENSITIVE FABRICS, maar Studio Anneloes noemt het Travel Quality stof. Er is echt lycra in verwerkt, wat de stof een fijne mix maakt tussen een mooi uiterlijk en een element dat ontzettend elastisch is, wat de wens van Studio Anneloes om kleding te maken voor alle soorten lichamen en pasvormen. Oh, en ook niet onbelangrijk: het produceren van Travel Quality stof heeft een minimale impact op het milieu! Yes!

Het maakt dus niet uit hoe je lichaam eruit ziet, bij Studio Anneloes kan je terecht voor prachtige kleding die ook nog eens fijn zit. Je hebt al genoeg om je zorgen over te maken in je dagelijks leven, en je kleding zou je daarin juist een steuntje in je rug moeten geven en je niet mentaal (of fysiek) naar beneden trekken. Dus, voor al die keren dat je stijl belangrijker vond dan comfort, is er nu Studio Anneloes: die aan jouw comfort denkt zelfs als je het zelf vergeet. Ga lekker shoppen!