Financieel

Digitaliseer ook uw bedrijfsfuncties

Steeds vaker vinden de processen binnen bedrijven online plaats. Meer bedrijven kiezen er dan ook voor om deze zaken online te regelen, omdat dit vaak veel voordelen met zich mee kan brengen. Door deze ontwikkeling zijn er diverse systemen ontstaan die op een effectieve en efficiënte wijze deze bedrijven kunnen helpen met hun digitalisering. Hierdoor kunnen de basisprocessen binnen het bedrijf vaak op een soepele manier online gebruikt gaan worden, zonder dat er gegevens verloren zullen gaan. Doordat deze digitalisering veel voordelen heeft, is het misschien goed om ook uw bedrijf aan te raden om hiermee te beginnen. Zo zullen de meeste processen die binnen het bedrijf het belangrijkste zijn, online geregeld kunnen worden in het betreffende systeem. Zo zullen er geen stapels papierwerk meer zijn, maar kan alles simpel en snel online worden geregeld. Daarnaast is het vaak ook gewoon een stuk goedkoper om alle processen te digitaliseren. 

 

SAP

Er zijn natuurlijk altijd een paar onderdelen waar ieder bedrijf of welk soort manier dan ook wel mee te maken zal krijgen. SAP Business One richt zich juist op deze processen binnen het bedrijf, zodat deze processen online kunnen gaan plaatsvinden op een effectieve manier. Eén van deze processen kan bijvoorbeeld de inkoop zijn. Zo kunnen de voorraden makkelijk worden bijgehouden en dat kan dan weer gekoppeld worden aan de inkoop. Ook bij de verkoop is het handig om alles online bij te kunnen houden met daarbij ook de juiste documentatie. Daarnaast kunnen projecten worden bijgehouden die ook de juiste service zullen verlenen aan de betreffende klanten. De productie binnen een bedrijf kan vaak ook erg belangrijk zijn, de capaciteiten en stuklijsten kunnen dan ook bij worden gehouden. Uiteraard is het financiële onderdeel van het bedrijf in dit systeem ook online geregeld. De boekhouder zal met SAP Business One veel zaken simpel en snel kunnen regelen volgens de juiste manieren.

 

ERP

Dit wordt allemaal opgezet en geïmplementeerd door de ERP productie. Zij zullen ervoor zorgen dat het systeem altijd op z’n best zal blijven werken. Daarnaast kan er goed geholpen worden met de implementatie van dit nieuwe systeem. Uiteraard zijn er vaak ook al bestaande gegevens binnen een bedrijf die in het systeem doorgevoerd zullen moeten worden. Echter, zal daarbij goed geholpen worden en eventuele problemen of vragen zullen ook snel worden opgelost. Het systeembeheer moet tevens juist ingezet worden, maar voor de gebruikers van SAP Business One zal er ook een support aanwezig zijn. Wanneer er bijvoorbeeld vragen ontstaan tijdens het gebruik van het systeem zal hierbij dus ook geholpen kunnen worden.