Gadgets

Voertuigen voor de bouw

De afgelopen periode worden steeds meer huizen verbouwd. Daardoor zijn de bouwbedrijven druk bezig met de verschillende projecten en klussen die door het hele land uitgevoerd moeten worden. Sommige mensen willen sinds de wereldwijde pandemie bijvoorbeeld iets binnen het huis laten doen. Zo kozen sommigen ervoor om een tussenmuur weg te halen en anderen vonden een nieuwe vloer gepast. Ook in de tuin lieten veel mensen wat klussen uitvoeren bij hun huis. In de zomer is het uiteraard belangrijk dat de tuin er op z’n best bijligt. Hierdoor werden er ook veel projecten in de tuin uitgevoerd in de recente periode. Daarvoor is het wel belangrijk dat de bouwbedrijven de juiste voertuigen hebben. Als bouwbedrijf is het dus handig om te weten welke voertuigen je voor bepaalde taken het beste kan gebruiken. 

 

Wielladers 

De wiellader is bijvoorbeeld een onderdeel dat vooral veel door bouwbedrijven wordt gebruikt. Het handige van een wiellader, is dat deze op meerdere vlakken is in te zetten. Zo wordt dit voertuig ook relatief vaak gebruikt in de agrarische sector. Doordat de aanbouwdelen bij de wiellader los- en vast te koppelen zijn, kan de wiellader voor verschillende taken gebruikt worden met bijvoorbeeld een balenklem of een palletvork. In de bouw worden deze voertuigen vooral veel gebruikt om de materialen en producten met zware gewichten te kunnen tillen. De palletvork is dan ook erg handig in de bouw, omdat er op die manier simpel en snel pallets en hout vervoerd kunnen worden met het gebruik van de wiellader. Zo zijn er voor elke soort klus in het project de juiste aanbouwdelen te vinden voor de wiellader. 

 

Bouw shovels

Bouw shovels zijn, zoals de naam het al een beetje weggeeft, ook zeer goed te gebruiken in de bouwsector. Een bouw shovel zal ervoor zorgen dat jij als bouwbedrijf diverse soorten taken kan uitvoeren met de aanbouwdelen. Daarnaast zijn de bouw shovels in verschillende typen in te delen. Met een variatie van vijfentwintig tot honderdvijftig pk is er een groot verschil tussen de soorten bouw shovels en hun inzetbaarheid. Vooral de shovels met een hoger pk kunnen vaak vooral de zwaardere klussen uitvoeren tijdens het project. Met een wiellader kunnen dan ook zeer zware producten verplaatst worden op een relatief simpele manier. Een shovel kan er makkelijk en snel voor zorgen dat het pad vrijgemaakt kan worden op de bouwplaats, waarbij diverse soorten materialen verplaatst zullen kunnen worden. Een type voertuig dat je als bouwbedrijf moet hebben.