Wonen

Voordelen dubbele plisségordijnen

Je komt de dubbele plisségordijnen steeds vaker tegen. Het zijn gordijnen die uit twee schermen bestaan en dit noemen ze ook wel duo plissé. Het lijkt aan de zijkant wel veel op een honingraat. Dit zorgt ook weer voor een paar voordelen, het is eenvoudiger om alles te verduisteren en je ziet geen draden (dus veel eleganter in je interieur). Als je hier ook meer over te weten wil komen, is het goed om na te gaan wat je wil, welke functie moet het gordijn hebben en wat is je budget? Als je dat goed op een rijtje hebt kan de zoektocht beginnen. Het is namelijk veel fijner wanneer dat je gericht kunt beginnen met zoeken. Er zijn zoveel soorten en maten gordijnen, dit kan je dagen kosten en het is fijner om te weten wat je wil en dan te zoeken. Het is dan ook niet zo frustrerend, je komt er zo gewoon beter achter wat je wensen zijn, keuzes maken en dan kun je genieten van een mooi resultaat in jouw interieur.  

Passen houten jaloezieën op maat bij je woning?

Misschien wil je wel eens kijken of dat de houten jaloezieën op maat bij je woning passen, ze ogen namelijk erg natuurlijk. Het kan zijn dat je van de natuur houdt en dan wil je ook veel hout binnen natuurlijk. Niet alleen mooi om te zien, maar ook eenvoudig te gebruiken en op te hangen. Het oogt zo mooi en dat is de reden dat het zo vaak te zien is in woningen. Het kan ook op maat worden gemaakt, waardoor het een reden is om er ook juist voor te kiezen (zo kan het ook bij afwijkende ramen toe worden gepast). Kortom, met houten jaloezieën is genoeg mogelijk als het gaat om raamdecoratie.

Mogelijkheden houten jaloezieën op maat

Weet je al wat er allemaal kan met de houten jaloezieën op maat? Goed dat je je er in gaat verdiepen en dan ontdek je vanzelf wat jij fijn vindt en mooi vindt. Het zou een bepaalde kleur kunnen zijn waar je van houdt, maar je kunt ook denken aan echt het houten uiterlijk, puur natuur. Je ziet dan de prachtige houtnerf en structuur en dat is juist waarom veel mensen er juist voor vallen om de houten jaloezieën op maat snel te laten maken. Het is nu aan jou wat het gaat worden voor jouw interieur, maar kom er maar eens achter hoe mooi hout is!

Ben je na het lezen van dit blog enthousiast geworden en wil je (dubbele) plisségordijnen online bestellen? Dan tip ik je graag over de webshop van Marasol. Zij hebben een groot assortiment raamdecoratie en ongetwijfeld een passende oplossing voor jouw huis.