Gadgets

Waarom je een hoesje zou moeten kopen voor je Samsung A50

Toen ik net een nieuwe telefoon had, wilde ik hem natuurlijk wel lang mooi houden. Ik ben nogal onhandig en heb eerdere telefoons tig keer laten donderen; het gevolg is vaak een kapot scherm. Zo zonde! Daarom is het handig om een hoesje aan te schaffen voor de gloednieuwe Samsung A50. Bij deze telefoon is namelijk de hele touchscreen kant bedekt met glas, wat betekent dat bij een val dit meteen zal breken. Dit is natuurlijk helemaal niet de bedoeling en daarom zijn er hoesjes uitgevonden. Door schade en schande wordt men wijzer zullen we maar zeggen. Hoesjes zorgen ervoor dat je mobiel beschermd is. Dit is niet alleen tegen vallen, maar ook tegen vuil trouwens. Hoesjes beschermen je telefoon dus eigenlijk tegen alles wat ervoor zorgt dat deze minder waard wordt. Ook kunnen hoesjes je telefoon er veel mooier uit laten zien. Reden genoeg dus voor een hoesje Samsung A50.

Keuze uit verschillende soorten hoesjes

Het is mogelijk om een hoesje te kopen voor je Samsung A50 in verschillende uitvoeringen. Er zijn namelijk verschillende soorten hoesjes. En ook binnen deze soorten hoesjes zit weer verschil, want het is mogelijk om deze in verschillende kleuren en printjes te bestellen. Dit betekent dat er altijd een hoesje zit dat bij je smaak of stijl past. Zo zijn er bijvoorbeeld de soft case hoesjes voor de Samsung A50. Dit zijn hoesjes die in principe alleen aan de achterkant van jouw telefoon zitten, en om het randje heen. Verder bedekken ze dus niet je scherm. Toch beschermt het je scherm wel als je telefoon valt, omdat het randje net iets hoger is als je scherm. Je telefoon valt dus niet op het scherm, maar op het randje van het hoesje. Heel handig dus. Ook kan je kiezen voor een omklap hoesje voor je Samsung A50. Dit hoesje is geschikt voor mensen die hun hele telefoon willen beschermen. Dit hoesje klapt als het ware om je hele telefoon heen. Vaak is dit hoesje ook erg praktisch, omdat je er bijvoorbeeld ook pasjes in kan bewaren. Als laatste is er ook keuze uit de extreme hoesjes die speciaal ontworpen zijn voor de Samsung A50. Deze zijn er voor de mensen die er graag uitspringen met een opvallend hoesje. Mensen zoals ik. Ik heb een fuchsiaroze hoesje, lekker fel!

Voor iedereen zit er iets bij

Een hoesje kopen voor je Samsung A50 is prima te doen, omdat er zo enorm veel keuze is. Of je nou gewoon een zwart hoesje wil, of toch een gekleurd hoesje met bloemetjes erop: alles is mogelijk. Jij kan je telefoon dus beschermen en decoreren, en dat tegelijkertijd. Zo ziet jouw Samsung A50 er helemaal uit zoals jij wil en houd je hem ook mooi. Welk hoesje kies jij?