Auto

Ford Mustang trouwauto huren

Welke trouwauto moet je nou huren als je gaat trouwen? Deze keuze kan nog best lastig zijn, omdat er natuurlijk zoveel keuze is. Een populaire trouwauto die vaak gehuurd wordt, is een Ford Mustang trouwauto. En dat is ook niet zo gek, want het is een prachtige auto. Vaak is een Ford Mustang trouwauto te huren in vier verschillende varianten, namelijk de Coupe C6, de Cabrio V6, de GT 5.0 V8 Black edition of een GT 5.0 V8 Blue edition. Dit kan wel verschillen per aanbieder, dus bekijk dit goed als je een Ford Mustang trouwauto wil huren. Het leuke van het huren van een trouwauto, is dat je vaak zelf ook plaats mag nemen achter het stuur. Dit maakt de aankomst op je bruiloft natuurlijk nog leuker. En ga je trouwen op een mooie zomerdag? Dan is de Cabrio variant natuurlijk perfect. Wil je geen Ford Mustang trouwauto huren, maar liever een andere? Lees dan even verder welke opties er nog meer zijn.

Trouwauto huren

Naast een Ford Mustang, heb je natuurlijk ook de keuze om een andere trouwauto te huren. Bijvoorbeeld een mooie Audi, Porsche of een Chevrolet. En een trouwauto huren kan volledig naar wens. Wil je bijvoorbeeld een trouwauto huren zonder chauffeur? Dan is dit uiteraard mogelijk, net zoals met de Ford Mustang. Veel bedrijven bieden deze optie, omdat ze het belangrijk vinden dat je zelf kan rijden naar je bruiloft. Dit geeft toch een ander gevoel dan een chauffeur die in de auto rijdt. Daarbij is het ook goedkoper om een trouwauto te huren zonder chauffeur. Zo kun je genieten van een momentje privacy in de auto en bespaar je ook een beetje op de kosten. Maar is het wel mogelijk om de auto te laten brengen en op te halen, als je hier zelf niet toe in staat bent?

Breng- en haalservice

Het is begrijpelijk dat je geen tijd hebt om de auto op te halen en weer terug te brengen aan het einde van je huwelijksdag. Daarom hebben veel verhuurbedrijven de optie voor een breng- en haalservice. Dit kost vaak een paar tientjes en dat is het dan zeker waard. Zo hoef jij je hier geen zorgen over te maken. Wil je graag een trouwauto huren? Neem dan nu contact op met een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is en bekijk welke trouwauto het beste aansluit bij jouw wensen!