Fashion

Sneakers op verschillende manieren combineren

Kijk eens rond op een drukke winkelstraat, je ziet tientallen mensen. Al deze mensen zien er heel verschillend uit. Niet alleen verschillende dingen als haarkleur, huidskleur, lengte en dikte, maar ook iedereen differentieert zich met de kleding die ze dragen. Veel mensen vinden het erg belangrijk hoe ze zich kleden, omdat dit een onderdeel van hun persoonlijkheid is. Hoewel kleding ook praktisch moet zijn, kun je vaak aan het soort kleding wat iemand draagt zien wat voor een persoon het is. Zie je een meisje met een wijde broek en een stoer shirt erop, dan is de kans groot dat dit niet een typisch meisje meisje is. Hoewel veel mensen het dus leuk vinden om te experimenteren met kleding, hebben anderen hier nog wel eens moeite mee. Je moet immers wel altijd goed blijven kijken of verschillende kledingstukken en kleuren bij elkaar staan. Ook schoenen zijn erg belangrijk. Bij schoenen is het namelijk niet alleen leuk hoe het staat, je moet er natuurlijk ook comfortabel op kunnen lopen. Sneaker zitten bij veel mensen het lekkerste, maar hoe kun je sneakers nou leuk combineren? Wij geven je alle tips die je nodig hebt!

Een stoere look

Vaak geven sneakers net een stoerdere look dan bijvoorbeeld sandaaltjes of laarzen. De meest logische manier om sneakers te stylen is dan ook met een stoere look. Draag boven je sneakers bijvoorbeeld een hippe spijkerbroek en een carhartt t shirt. Het ligt er natuurlijk wel aan wat voor soort sneakers je draagt. Een paar karhu sneakers bijvoorbeeld, maakt je stoere look helemaal af. Deze sneakers zijn niet alleen heel tof, ze zitten ook nog eens erg lekker!

Een rok of jurk

Veel mensen vinden het vaak wat lastiger om sneakers te combineren met een rok of een jurk. Hoewel dit misschien een gekke combi lijkt, kun je er juist voor zorgen dat je jurk of rok wat meer casual staat. Wanneer je blote benen hebt is het erg leuk om te kiezen voor wat hoge sneakers, zo krijg je toch nog een beetje het effect van een laars. Heb je alleen korte sneakers in huis? Dan geeft het vaak een leuk effect om je sok een stukje boven de sneaker uit te laten komen.

Pantalon

Ook sneakers en een pantalon lijkt op eerste gezicht een gekke combinatie, maar in werkelijkheid staat dit juist erg tof! Een pantalon kan soms erg net en stijf eruit zien, met een sneaker eronder maak je de hele outfit een stuk toegankelijker.