Wonen

Eindelijk wat minder afleiding

Je bent hard aan het werk op kantoor, je bent er al niet vaak want je probeert zo veel mogelijk thuis te werken. Komt er elke keer een collega bij je staan, om te kijken naar je laptop scherm… Vre-se-lijk, wil je eindelijk een beetje privacy voor jezelf creëren? Ga dan voor een bureau scherm. Erg makkelijk, handig, geeft je meer privacy én je raakt minder snel afgeleid omdat alles rondom je laptop is afgeschermd. Wil je meer weten? Lees dan verder.

Op werk met je collega’s

Voor op je werk is het perfect. Een bureau scherm wordt door vele mensen al gebruikt voor zowel privacy als afleiding. Soms heb je in een kantoorpand al een soort kubus waar je in zit, en zelfs al zit je daarin, zelfs dat is voor sommige mensen niet genoeg om niet afgeleid te raken en privacy te behouden. En als je gewoon met z’n allen in één grote ruimte allemaal achter en naast elkaar zit aan je bureau dan komt het feit dat je afgeleid raakt ook niet als een verrassing. Als je bij de receptiebalie werkt is het ook fijn om te weten dat niet iedereen op je beeldscherm meekijkt. Om al deze redenen is het hebben van een bureau scherm perfect.

Thuiswerken klinkt heel leuk

Niet alleen op de werkvloer, maar nu ook vanwege al het thuiswerken, is het hebben van weinig afleiding en privacy erg fijn. In je eigen huis kan je al snel afgeleid raken door de wasmachine die afgaat, je kinderen die de kamer rond rennen en daarnaast hebben je kat of hond ook wat aandacht nodig. Zodra je afgeschermd bent van al deze dingen, is de kans dat je hierom afgeleid raakt ook al vele malen kleiner. Als dat niet als muziek in je oren klinkt dan weet ik het ook niet meer.

Hoe werkt een bureau scherm?

Het gebruik van een bureau scherm is heel gemakkelijk. Je kunt ze in verschillende maten, kleuren en vormen kopen. Je hebt ze voor rondom je gehele bureau, maar ook voor rondom je laptop of computer of puur om een scheiding tussen twee werkplekken aan één bureau te creëren. Ook zijn ze gemaakt van verschillende stoffen, de één is van kunststof, de ander is gestoffeerd zo zit er voor iedereen wat tussen.

Ga jij er één halen?

Aangezien er voor iedereen wat tussen zit, zal er ook vast wel één voor jou tussen zitten in de perfecte grootte, kleur en stof. Dus wacht niet, ga opzoek naar een bureau scherm of stuur een mailtje naar je baas, wellicht dat die bereid is er één aan te schaffen voor de gehele afdeling, dan heb je er altijd profijt van.